„Булярд корабостроителна индустрия“ АД – лидер с още по-големи амбиции

02/07/2020

   В специалното издание  на вестник Капитал има поместена статия за „Булярд корабостроителна индустрия“ АД. Статията описва как един от лидерите в бранша се справя по време на епидемията и мерките които налага мениджмънтът да компенсира месеците на намалена дейност. 
   В статията е описано как по време на карантината когато въведените от държавата противоепидемични мерки за забрана за влизане в страната на граждани от страни засегнати от пандемията наложиха отлагане на плановите ремонти на кораби и как компанията реагира на това. В този период „Булярд корабостроителна индустрия“ се концентрира върху корабостроителната си дейност , като завършва корпуса на плаващ кран за GANZ Danubius Watercraft and Crane Ltd.   и които по-късно е пуснат на вода .
    Публициста описва как компанията усилено се завръща  след отмяната на карантинните мерки чрез сключени нови договори за кораборемонт и работа по съществуващите такива.
    Описани са съоръженията и оборудването с които разполага дружеството и как тези уникални съоръжения позволяват да се извършват разнообразни дейности по ремонт на плавателните съдове обслужвани в завода на дружеството. Особено внимание е отделено как в „Булярд корабостроителна индустрия“ винаги активно се търсят нови служители които да могат да покрият увеличаващия се обем работа.
   Друга тема заложена в статията е за амбициите на компанията да запази водещите си позиции не само в България , но и да се наложи още повече на европейския пазар .
    Линк към статията може да намерите тук.
Copyright © Bulyard Shipbuilding Industry AD
Изработка на сайт Интерсофт ООД